مرحله اشلی در Resident Evil 4 Remake
ایمان اکرمی

مرحله حذف‌شده اشلی در Resident Evil 4 Remake قابل بازی شد

ایمان اکرمی 7 شهریور 1405 بدون دیدگاه
803 بازدید

پروولوگ یا مرحله صفر حذف‌شده Resident Evil 4 Remake که قرار بود پیش از شروع چپتر یک روایت شود، اکنون به لطف یک ماد جدید به‌صورت کامل قابل بازی است. این بخش که بازیکنان را در نقش اشلی گراهام قرار می‌دهد، با نام چپتر صفر توسط مادساز Keff0 منتشر شده و از طریق Nexus Mods در دسترس قرار دارد. این ماد پس از میان‌پرده ابتدایی بازی آغاز می‌شود و پیش از شروع فصل اول، داستانی کوتاه از اشلی را روایت می‌کند.

وجود این بخش حذف‌شده از مدت‌ها قبل برای طرفداران Resident Evil 4 فاش شده بود. در تریلر معرفی بازی در سال 2022، تصاویری از اشلی دیده می‌شد که در تاریکی شب و میان جنگل حرکت می‌کرد و از کنار همان کلبه‌ای عبور می‌کرد که در نسخه نهایی بازی نیز دیده می‌شود. با این حال، این صحنه‌ها در نسخه نهایی حضور نداشتند و باقی ماندن بخشی از اطلاعات آن در فایل‌های بازی نشان می‌داد که چپتر 0 احتمالا در مراحل نسبتا پایانی توسعه حذف شده است.

در اواخر سال 2025، یوتیوبر Thekempy نیز نسخه‌ای ناقص از این مرحله را بازسازی کرده بود. با این حال، آن نسخه فاقد میان‌پرده‌ها و دشمنان بود و بخش زیادی از جزئیات محیط و سیستم برخورد نیز در آن وجود نداشت. پیش از این ماد مولتی پلیر بازی Resident Evil 4 Remake منتشر شده بود.

مرحله اشلی در Resident Evil 4 Remake

ماد جالب Resident Evil 4 Remake

ماد جدید Keff0 این ایده را به یک مرحله کامل و قابل بازی تبدیل می‌کند. اشلی در این بخش به‌تنهایی مسیر جنگلی را طی می‌کند و برای روشن کردن مسیر خود به جای چراغ‌قوه از یک تلفن تاشو استفاده می‌کند. او در ادامه با فرقه‌گرایانی مواجه می‌شود که زنی را به قتل می‌رسانند و سپس از ترس فرار می‌کند. در نهایت نیز به قلعه می‌رسد و گرفتار می‌شود. در جریان این مسیر، بازیکنان همچنین Luis را در حالی که اسیر شده است مشاهده می‌کنند.

نکته جالب این است که صحنه قتل این زن در نسخه نهایی بازی نیز وجود دارد و Chapter One با همین صحنه آغاز می‌شود. در نسخه بازسازی‌شده، این بخش از چپتر 0 در همان شرایط نوری قرار گرفته، اما لایه مه موجود در نسخه نهایی روی آن اعمال نشده است.

چپتر 0 هیچ بخش مبارزه‌ای ندارد و تمرکز آن کاملا بر ایجاد فضای دلهره‌آور و معرفی تدریجی کنترل‌های بازی است؛ رویکردی که تفاوت زیادی با شروع پرتنش و انفجاری Resident Evil 4 در روستای بازی دارد.

Resident Evil 4 Remake در مارس 2023 منتشر شد و به سریع‌ترین بازی تاریخ این مجموعه از نظر فروش تبدیل شد. بازطراحی شخصیت اشلی نیز یکی از تغییرات مورد استقبال نسخه بازسازی‌شده بود.

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.