فیلم Superman: Man of Tomorrow
ایمان اکرمی

فیلم‌برداری فیلم Superman: Man of Tomorrow رسما به پایان رسید

ایمان اکرمی 6 شهریور 1405 بدون دیدگاه
396 بازدید

فیلم Superman: Man of Tomorrow به کارگردانی جیمز گان مراحل فیلم‌برداری اصلی خود را به پایان رساند و طبق برنامه قرار است در تاریخ 9 جولای 2027 روی پرده سینماها برود. جیمز گان با انتشار تصاویری از پشت صحنه، پایان فیلم‌برداری دنباله سوپرمن را اعلام کرد.

در یکی از تصاویر منتشرشده، نیکلاس هولت پس از ضبط آخرین برداشت، به همراه جیمز گان وارد یک دریاچه شده است. کارگردان فیلم در توضیح این تصاویر اعلام کرد که فیلم‌برداری اصلی Man of Tomorrow به پایان رسیده و از تجربه ساخت فیلم و همکاری با بازیگران و عوامل ابراز رضایت کرد.

فیلم‌برداری این پروژه از ماه آوریل آغاز شد و در مجموع 93 روز ادامه داشت؛ یعنی یک روز بیشتر از زمان مورد نیاز برای ساخت فیلم نخست. اکنون بیش از 10 ماه برای تدوین و تولید جلوه‌های ویژه باقی مانده است. بخش قابل توجهی از این مراحل به خلق شخصیت بری‌نی‌اک اختصاص خواهد داشت که به صورت دیجیتالی ساخته می‌شود.

این درحالی است که دنیای سینمایی جدید دی سی همچنان پس از شکست بزرگ Supergirl تلاش می‌کند سرپا باشد. درست بعد از شکست سینمایی سنگین سوپرگرل، سریال جدید Lanterns رکورد جدیدی برای دی سی ثبت کرد.

فیلم Superman: Man of Tomorrow

دیوید کورن‌سوت که در فیلم سوپرمن محصول 2025 برای نخستین بار نقش این ابرقهرمان را ایفا کرد، در دنباله نیز در نقش کلارک کنت بازمی‌گردد. هولت نیز بار دیگر نقش لکس لوتر را بازی می‌کند. داستان فیلم بر همکاری اجباری این دو شخصیت تمرکز دارد. در پایان فیلم نخست، سوپرمن جنایت‌های لوتر را افشا کرد و او را به زندان فرستاد. اکنون این دو دشمن قدیمی باید برای مقابله با تهدیدی بزرگ‌تر، یعنی Brainiac، با یکدیگر همکاری کنند. این شخصیت را لارس آیدینگر بازی می‌کند.

جیمز گان پیش‌تر گفته بود که لحن دنباله با فیلم نخست متفاوت خواهد بود. به گفته او، فیلم اول بیشتر حال‌وهوای یک کتاب کمیک را داشت، اما Man of Tomorrow تمرکز بیشتری بر شخصیت‌های سوپرمن و لکس لوتر و جنبه انسانی لوتر خواهد داشت.

ریچل بروسناهان، اسکایلر گیزوندو،سارا سمپایو، ایزابل مرسد، نیتن فلیون و ادی گاتگی نیز در نقش‌های قبلی خود بازمی‌گردند. آدریا آرجونا در نقش ماکسیما، میلی آلکاک در نقش سوپر گرل و آرون پییر در نقش جان استورات از بازیگران جدید هستند.

Man of Tomorrow چهارمین فیلم از دنیای سینمایی بازسازی‌شده DC خواهد بود که زیر نظر جیمز گان و پیتر سفرن شکل می‌گیرد. فیلم‌برداری در آتلانتا و بریتانیا انجام شده است.

منبع: vgtimes

مطالب مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.