رئیس Nexon بازی Arc Raiders
سارا هابطی

پاداش درخشش Arc Raiders؛ سودرلوند بر تخت ریاست نکسون تکیه زد

سارا هابطی 3 اسفند 1404 بدون دیدگاه
1,917 بازدید

پاتریک سودرلوند، مدیرعامل استودیو امبارک، به‌عنوان رئیس اجرایی جدید شرکت نکسون منصوب شد تا مسیر رشد جهانی این شرکت را هدایت کند. سودرلوند که بیشتر به‌عنوان بنیان‌گذار و مدیرعامل استودیوی امبارک شناخته می‌شود، حالا یک نقش مهم‌تر برعهده گرفته است. شرکت نکسون او را به‌عنوان رئیس اجرایی منصوب کرده تا به گفته خودشان استراتژی جهانی این شرکت را سرعت بخشد، مسیر خلاقانه‌ای ایجاد کند و مرحله بعدی رشد شرکت را رهبری کند. این تصمیم درست بعد از موفقیت چشمگیر بازی ARC Raiders گرفته شده است. عنوانی که حسابی سر و صدا کرد و عملکرد قدرتمندی از خودش نشان داد. قرار است سودرلوند در این نقش جدید، نزدیک به مدیرعامل شرکت نکسون یعنی Junghun Lee کار کند و جهت‌گیری‌های کلی این شرکت را مشخص کند. اجرای تصمیمات و برنامه‌ریزی‌ها هم برعهده تیم مدیریتی خواهد بود.

هنوز دقیقاً مشخص نیست که سودرلوند می‌خواهد این سمت را در کنار نقشش در استودیو امبارک ادامه دهد یا خیر، اما فعلا به نظر می‌رسد که می‌خواهد هر دو مسئولیت را هم‌زمان پیش ببرد. سودرلوند در بیانیه‌ای گفته نکسون همه ابزارهای لازم برای جهش بزرگ را در اختیار دارد؛ از نیروهای بااستعداد گرفته تا آی‌پی‌های شناخته‌شده و جامعه‌های کاربری پرشمار. البته تأکید کرده این فرصت بزرگ، تمرکز و انضباط جدی هم می‌خواهد و خودش آماده است کار را شروع کند.

رئیس Nexon بازی Arc Raiders

این تغییرات و انتصاب برای نکسون بسیار حیاتی و مهم بوده است. این شرکت سال‌هاست با عناوین موبایلی محبوبی مثل MapleStory عملکرد باثباتی داشته، اما در حوزه بازی‌های لایوسرویس بزرگ چندان موفق نبوده است. البته زیرمجموعه آن یعنی Mintrocket با انتشار بازی Dave the Diver در سال 2023 موفقیت چشمگیری کسب کرد. همان سال، نکسون بازی The Finals از استودیو امبارک را منتشر کرد و در سال 2024 هم بازی The First Descendant را به بازار فرستاد که بازخورد متوسطی از سوی بازیکنان دریافت کرد. در این میان، بازی ARC Raiders همچنان به رشد خود ادامه می‌دهد و حتی نزدیک به یک میلیون بازیکن همزمان روی کامپیوتر داشته است. تیم سازنده هم برنامه رویدادها و به‌روزرسانی‌های منظم را تا ماه آوریل چیده است.

البته همه‌چیز هم در این میان بی‌دردسر نبوده است. اخیراً یک باگ بزرگ باعث شده بود بعضی بازیکنان بتوانند آیتم‌های خود را دو برابر کنند. استودیو اعلام کرده بررسی مفصلی درباره این مشکل انجام داده و حالا برای برخورد با سوءاستفاده‌کنندگان و جلوگیری از تکرار آن در آینده برنامه دارد. به نظر می‌رسد نکسون با این انتصاب می‌خواهد جدی‌تر از قبل کار خودش را ادامه دهد. نظر شما در این رابطه چیست؟ آیا سودرلوند با شرکت نکسون می‌تواند وارد عصر تازه‌ای از بازی‌های ویدیویی شود؟

منبع: eurogamer

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.
Par30Game