پایان کتاب Game of Thrones
مهدی شریفی

جورج آر. آر. مارتین: پایان کتاب‌ Game of Thrones با سریال تفاوت خواهد داشت

مهدی شریفی 14 بهمن 1404 بدون دیدگاه
1,159 بازدید

جورج آر. آر. مارتین به طرفداران اطمینان داد که پایان کتاب‌های Game of Thrones شبیه پایان جنجالی سریال تلویزیونی HBO نخواهد بود و قول داد که پایانی متفاوت و با دقت بیشتری برای مجموعه «تغمه یخ و آتش» رقم بزند. نویسنده اخیرا تاکید کرد که نسخه داستانی او از آن‌چه بینندگان در فصل آخر سریال دیده‌اند، متفاوت خواهد بود؛ فصلی که حسابی مورد انتقاد قرار گرفت.

در مصاحبه‌ای با Oxford Union، مارتین به نگرانی‌های باقی‌مانده به‌طور مستقیم پاسخ داد: «نه، کتاب‌ها به آن شکل تمام نمی‌شوند. واقعا نمی‌شوند» و بدین ترتیب نگرانی‌ها درباره پیروی رمان‌ها از مسیر داستانی سریال را برطرف کرد. این اظهارات سال‌ها پس از پایان «بازی تاج و تخت» در 2019 مطرح می‌شود؛ پایانی که بحث‌برانگیز بود و بسیاری از طرفداران را ناامید کرد.

اگرچه پیشرفت «بادهای زمستان» از بیرون کند به نظر می‌رسد، مارتین اعلام کرد که تا سال 2026 بیش از هزار صفحه از این رمان را نوشته است. او اذعان کرد که با ناامیدی طرفداران از انتظار طولانی هم‌دردی می‌کند و بیان داشت که ناتمام ماندن مجموعه نغمه یخ و آتش بزرگ‌ترین حسرت حرفه‌ای اوست.

مارتین توضیح داد: «کسی از من پرسید، آیا پشیمانی‌ای دارم؟ اصلی‌ترین پشیمانی من این است که کتاب‌ها هنوز تمام نشده‌اند. هنوز دو کتاب دیگر مانده و صادقانه بگویم، واقعا هرگز فکر نمی‌کردم این اتفاق بیفتد.» او همچنین یادآور شد که زمانی که HBO حق اقتباس را خریداری کرد، چهار کتاب منتشر شده بود و او داشت کتاب پنجم را می‌نوشت.

پایان کتاب Game of Thrones

در رمان‌ها شاهد تفاوت‌های قابل‌توجهی خواهیم بود

اگرچه مارتین بارها تاکید کرده که کتاب‌ها مثل سریال به پایان نخواهند رسید، اما از دادن هرگونه سرنخ درباره تغییرات خودداری کرده است. وقتی از او خواسته شد نقد سازنده‌ای درباره فصل‌های پایانی سریال ارائه دهد، گفت که جزئیات دادن باعث افشای داستان برنامه‌ریزی شده‌اش خواهد شد. مارتین گفت: «واقعا نمی‌توانم بدون لو دادن برنامه‌هایم پاسخ ده.». حتی پس از انتشار «بادهای زمستان»، این مجموعه تمام نمی‌شود. مارتین مدت‌هاست تایید کرده که هفتمین و آخرین رمان، «رویای بهار»، قرار است مجموعه را به پایان برساند.

مارتین اخیرا درباره نارضایتی خود از پروژه دیگر HBO، یعنی سریال «خاندان اژدها» نیز صحبت کرده است. او اخیرا رابطه‌اش با رایان کندال، شورانر اثر، را «فاجعه‌آمیز» توصیف کرده و به اختلاف نظرها درباره مسیر خلاقانه و انحرافات از منبع اصلی اشاره کرده است.

برای طرفداران همچنان علاقه‌مند به دنیای وستروس، اظهارات مارتین بار دیگر امیدواری ایجاد می‌کند. اگرچه انتظار کشیدن همچنان ادامه دارد، اما یک چیز حالا دیگر روشن است: کتاب‌های Game of Thrones قرار است داستان متفاوتی نسبت به آن‌چه در تلویزیون روایت شد، ارائه دهند.

منبع: TheGamer

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.