زمان پخش سریال هری پاتر
مهدی شریفی

سریال هری پاتر اوایل سال 2027 پخش خواهد شد

مهدی شریفی 12 بهمن 1404 1 دیدگاه
14,212 بازدید

به گفته‌ی کیسی بلویز، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل HBO، سریال هری پاتر به‌طور رسمی برای اوایل سال 2027 برنامه‌ریزی شده است. این سریال که رمان‌های پرفروش فانتزی جی.کی. رولینگ را با گروهی بازیگر جوان‌تر بازآفرینی می‌کند، قصد دارد نسخه‌ای دقیق‌تر و وفادارتر از داستان نمادین را برای نسل جدید مخاطبان ارائه دهد.

تولید سریال هری پاتر HBO از جولای 2025 آغاز شده و فیلم‌برداری آن هم‌اکنون در انگلستان در جریان است. فصل اول شامل هشت قسمت خواهد بود و تیم سازنده یک برنامه‌ی هفت‌فصلی طراحی کرده است؛ به‌طوری که هر فصل به اقتباس از یکی از کتاب‌های مجموعه اصلی رولینگ اختصاص دارد. بلویز این خبر را در گفت‌وگویی با ددلاین تایید کرد و گفت اگرچه هنوز ماه دقیق مشخص نشده، اما هدف «اوایل 2027» است.

بلویز توضیح داد: «ما از قبل می‌گفتیم 2027. حالا برای محدودتر کردن بازه، می‌گوییم اوایل 2027. هنوز آماده نیستیم که بگوییم ژانویه، فوریه، مارس یا آوریل» او پیش‌تر در سال 2024 اشاره کرده بود که امکان دارد سریال در اواخر 2026 یا 2027 پخش شود، اما در آن زمان روند نگارش فیلم‌نامه هنوز در مراحل ابتدایی قرار داشت.

زمان پخش سریال هری پاتر

بازیگران و مسیر خلاقانه سریال هری پاتر

اقتباس جدید تاکنون مجموعه‌ای چشمگیر از بازیگران شناخته‌شده را گرد هم آورده است. جان لیتگو در نقش آلبوس دامبلدور، جانی فلین در نقش لوسیوس مالفوی، جنت مک‌تیر در نقش مینروا مک‌گونگال، کاترین پارکینسون در نقش مالی ویزلی، نیک فراست در نقش روبیوس هاگرید و پاپا اسییدو در نقش سوروس اسنیپ حضور خواهند داشت. از دیگر انتخاب‌های قابل توجه می‌توان به وارویک دیویس در نقش پروفسور فیلیوس فلیت‌ویک، لوییز بریلی در نقش مادام رولاندا هوچ، بل پاولی در نقش پتونیا دورسلی و همچنین حضور جانی فلین در قالب یکی از شخصیت‌های محوری منفی اشاره کرد.

بازیگر سه شخصیت اصلی (هری پاتر، هرماینی گرنجر و ران ویزلی) کم‌سن‌وسال و شناخته‌نشده هستند؛ رویکردی مشابه با آنچه در مجموعه فیلم‌های اصلی اتخاذ شد. HBO امیدوار است این بازیگران نیز همراه با سریال رشد کنند؛ همان‌گونه که دنیل ردکلیف، اما واتسون و روپرت گرینت دو دهه پیش چنین مسیری را طی کردند.

در حالی که هنوز مشخص نیست سریال تا چه اندازه مو به مو از رمان‌ها پیروی خواهد کرد، وارویک دیویس که بار دیگر به دنیای جادوگری بازگشته، گفته که این مجموعه تلویزیونی می‌تواند از فیلم‌ها فراتر برود و بر تعهد پروژه به اصالت تاکید کرده است. او اپیزودها را «اقتباس‌هایی بسیار وفادارانه» توصیف کرده و وعده داده جزئیات و عمق بیشتری نسبت به نسخه‌های سینمایی ارائه شود.

منبع: ScreenRant

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 1 دیدگاه
  • Avatar

    ناشناس

    مهمان

    آشغاله. اگه بخاطر داستان نبود نمیدیدم. هرماینی و سوروس که دیگه افتضاحن. به نژاد پرستی ربطی نداره وقتی نویسنده تصمیم گرفته فلان شخصیت سفید پوست باشه خیچ خری حق اعتراض نداره. کاش این دومیتیک یه کم نیشش رو میبست

    پاسخ دهید