بازی GTA شوالیه قرون وسطی
محمد جواد جعفری

دن هوزر: راکستار زمانی می‌خواست بازی GTA شوالیه در قرون وسطی را بسازد

محمد جواد جعفری 12 آبان 1404 بدون دیدگاه
2,958 بازدید

مصاحبه اخیر دن هوزر که بسیار هم مفصل بوده، چیزهای جدید و جالبی را از پشت صحنه راکستار گیمز فاش کرده. در تازه‌ترین مورد، هوزر که زمانی مدیریت این استودیو را بر عهده داشت، فاش کرد که تیم آن‌ها برای مدتی قصد ساخت یک IP کاملا جدید با محوریت شوالیه‌های دوران قرون وسطی را داشت. بازی‌ای که در نگاه اول، بسیار عجیب و متفاوت از سایر ساخته‌های این استودیو به نظر می‌رسد. البته این بازی در نهایت لغو گشت و هیچگاه وارد مراحل جدی توسعه نشد. جالب است بدانید که طرفداران چندی پیش، درخواست ساخت GTA در قرون وسطی را کرده بودند.

استودیو Rockstar به عنوان یکی از برترین و در عین حال مرموزترین استودیوهای صنعت بازی شناخته می‌شود. علی‌رغم شهرت بسیار زیاد این توسعه‌دهنده، دانسته‌های بسیار کمی از محیط داخلی این استودیو، فرهنگ کاری و پروژه‌های آن وجود دارد. به علت سیاست‌های سخت‌گیرانه مدیران راکستار در رابطه به مرحمانه نگه داشتن اغلب اتفاقاتی که در این استودیو رخ می‌‌دهد، همواره ابهامات زیادی درباره آن و پروژه‌هایش وجود داشته و دارد. برای همین است که مصاحبه جدید دن هوزر، موسس و از روسای سابق این استودیو، تا این حد بازخورد مثبتی دریافت کرده؛ چرا که مطالبی درباره Rockstar گفته می‌شود که تا به حال هیچ کجای دیگر شنیده نشده است.

بازی GTA شوالیه قرون وسطی

افشاگری دن هوزر از پروژه‌های کنسل‌شده راکستار

در بخشی از مصاحبه اخیر هوزر با لکس فریدمن، موسس این استودیو به پروژه‌هایی پرداخت که اگرچه زمانی در دست توسعه بودند، اما در نهایت کنسل شدند و روشنایی روز را به خود ندیدند. برای مثال، هوزر به یک پروژه بسیار عجیب اشاره می‌کند که کاملا با دیگر ساخته‌های راکستار در تضاد است؛ یک بازی از شوالیه‌های فرون وسطی با عناصر اساطیری!

هوزر درباره این پروژه می‌گوید: «ما زمانی ایده شوالیه‌ها را در سر داشتیم و سعی کردیم یک بازی از روی آن‌ها با عناصر اسطوره‌ای بسازیم. راستش هنوز هم این ایده را دوست دارم.» او تاکید کرد که این پروژه در همان مرحله گفتگو و صحبت‌های اولیه باقی ماند و هیچ‌گاه وارد مراحل جدی توسعه نشد. با این حال، هوزر هنوز هم فکر می‌کند که این ایده پتانسیل تبدیل شدن به یک بازی خوب را دارد.

نکته جالب اینجاست که در سال 2019 و شش سال قبل از این مصاحبه هوزر، شایعاتی در سطح اینترنت منتشر شده بود که نشان می‌داد راکستار در حال کار روی مفهوم اولیه یک بازی اساطیری با تم قرون وسطی است. از آنجا که این پروژه تضاد عجیبی با سایر ساخته‌های این استودیو داشت، کاربران چندان شایعه مذکور را جدی نگرفتند. اما حالا این مصاحبه هوزر نشان می‌دهد که ظاهرا این خبر چندان هم بی‌اساس نبوده و اتفاقا ریشه در واقعیت هم داشته است.

منبع: Tech4Gamers

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.