بازی موبایل The Last of Us
سارا هابطی

تنسنت به دنبال ساخت بازی موبایل The Last of Us بوده است

سارا هابطی 26 مهر 1404 بدون دیدگاه
5,935 بازدید

به‌تازگی در جریان پرونده حقوقی سونی علیه تنسنت، جزئیاتی تازه فاش شده که نشان می‌دهد دو شرکت در گذشته قصد داشتند نسخه‌ای موبایلی از مجموعه محبوب The Last of Us را توسعه دهند. اما متاسفانه این پروژه‌ هرگز از مرحله مذاکره فراتر نرفت. براساس اسناد دادگاهی، الیور کورتنمانش، مدیر بخش موبایل در PlayStation Studios، شهادت داده که تیم او در جولای 2024 به شهر شنژن، چین سفر کرده تا درباره فرصت‌های همکاری با تنسنت و استودیوی Aurora گفت‌وگو کند. یکی از محورهای این مذاکرات، طرحی احتمالی برای ساخت بازی‌ای بر پایه دنیای لست آو آس بوده است.

کورتنمانش در اظهارات خودش اشاره کرده که در جلسه یادشده، نمایندگان Aurora اسلایدهایی شامل تصاویری از پروژه‌ای با الهام از هورایزن را نمایش داده‌اند، پیشنهادی که قبلا سونی آن را رد کرده بود. به گفته او، هیچ جزئیات مشخصی از پروژه موبایلی لست آف آس ارائه نشد و مذاکرات در همان مرحله متوقف شد. تاکنون هیچ نسخه موبایلی یا اسپین‌آفی از دنیای لست آو آس ساخته نشده است. اگر همکاری میان سونی و تنسنت به نتیجه می‌رسید، ممکن بود شاهد اولین تجربه موبایلی از این جهان آخرالزمانی باشیم. این برنامه فرصتی بود که می‌توانست راه را برای ورود‌IPهای بزرگ پلی‌استیشن به بازار موبایل هموار کند. اما به نظر می‌رسد اختلاف در دیدگاه‌ها و اولویت‌های دو شرکت، باعث شد این همکاری هیچ‌گاه شکل واقعی به خودش نگیرد.

بازی موبایل The Last of Us

افشای این اسناد تازه نشان می‌دهد که حتی فرنچایزهای داستان‌محور و سینمایی مانند لست آو آس نیز گزینه‌هایی برای ورود به بازار پررونق موبایل بوده‌اند. هرچند این پروژه هیچ‌گاه به ثمر نرسید، اما نشان می‌دهد سونی و پلی‌استیشن به‌دنبال گسترش جهانی IPهای خود در پلتفرم‌های متنوع هستند؛ حتی اگر گاهی این مسیر با چالش‌هایی همراه باشد. نظر شما در رابطه با این موضوع چیست؟ آیا همکاری سونی و تنسنت می‌توانست نتیجه خوبی از بازی موبایلی The Last of Us داشته باشد؟

منبع: tech4gamers

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.