بازی Renown شبیه ساز قرون وسطی
سارا هابطی

بازی Renown رقیب تازه‌نفس Kingdom Come Deliverance 2 وارد میدان شد

سارا هابطی 2 مهر 1404 بدون دیدگاه
1,702 بازدید

چندی پیش قرار بود اثری در سبک سیاق عناوین قرون وسطایی به نام بازی Renown وارد میدان شود که حالا متوجه شدیم این عنوان وارد مرحله دسترسی زودهنگام شده است. این بازی یک اثر شبیه‌ساز بقای قرون وسطایی است که شما را مجاب می‌کند با تبر و لوازم قدیمی خودتان وسایل مورد نیاز برای زندگیتان را تهیه کنید. این بازی به نوعی رقیب تازه نفس و جدی بازی Kingdom Come Deliverance 2 به شمار می‌آید که می‌تواند گوی پیروزی را از این اثر محبوب و شناخته‌شده بگیرد.

بازی Renown با ترکیب سبک بقا و فضای کلاسیک قرون وسطی، بازیکنان را در سرورهایی با ظرفیت 100 نفر رودرروی هم قرار می‌دهد. شما مانند عناوین بتل رویال با امکانات ابتدایی شروع می‌کنید، اما به مرور می‌توانید قلعه بسازید، ماشین‌های جنگی طراحی کنید و با اتحادهای مختلف برای تسلط بر سرزمین‌های بیشتر بجنگید. با وجود منجنیق‌ها و استحکامات، تمرکز اصلی بازی روی نبرد تن‌به‌تن است. چه در اوایل بازی با یک حریف تک‌به‌تک بجنگید، چه در میانه راه با دوستانتان به سراغ یک خرس غول‌آسا بروید یا در مراحل پایانی وارد جنگ‌های تمام‌عیار شوید، همیشه شمشیر، تبر یا نیزه‌تان وفادارترین همراه شما خواهد بود.

بازی Renown شبیه ساز قرون وسطی

البته فراموش نکنید که نقش ساخت‌وساز و صنعتگری را هم نباید نادیده گرفت. از برپایی اولین اردوگاه تا ساخت تجهیزات و سلاح‌های پیشرفته، همه‌چیز را باید از صفر و ابتدایی‌ترین حالت ممکن بسازید. پس قبل از اینکه بخواهید از دیوارهای یک قلعه بالا بروید، مطمئن شوید مقدمات اولیه کار را به خوبی یاد گرفته‌اید. این پروژه ابتدا در سال 2024 با موفقیت در کیک‌استارتر تأمین مالی شد و از آن زمان چندین مرحله تست عمومی با جامعه بازیکنان را برگزار کرد. همان‌طور که انتظار می‌رفت، سر و صدای زیادی پیرامون این بازی شکل گرفته؛ بالاخره ترکیب قرون وسطی و بقا مگر می‌شود جذاب نباشد؟ حالا باید دید نسخه دسترسی زودهنگام تا چه اندازه می‌تواند انتظارات را برآورده کند. نظر شما در این رابطه چیست؟

منبع: pcgamesn

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.