سانسور Assassin’s Creed Shadows ژاپن
یحیی رحیمی

بازی Assassin’s Creed Shadows در ژاپن سانسور می‌شود

یحیی رحیمی 8 بهمن 1403 بدون دیدگاه
789 بازدید

اکانت توییتر ژاپن شرکت یوبی‌سافت با انتشار اعلامیه‌ای از سانسور و حذف بخشی از محتوای خشونت‌آمیز بازی Assassin’s Creed Shadows در کشور ژاپن خبر داد. علی‌رغم اینکه بازی جدید اساسینز کرید رده‌بندی سنی Z یا مخصوص بزرگ‌سالان را در ژاپن دریافت کرده، اما همچنان نیاز به سانسور و حذف یک سری تصاویر گرافیکی دارد.

دریافت رده‌بندی سنی Z‌ از کمیته CERO ژاپن بدین معنی است که بازی شامل محتوای بزرگ سالانه است و فروش آن به افراد زیر هجده سال ممنوع است. این کمیته اما رخنه مهمی به بازی جدید یوبی‌سافت وارد کرده است. آنها معتقدند که میزان خون‌ریزی و خشونت بازی برای اثری در رده‌بندی سنی Z بیش از حد است. یوبی‌سافت مجبور شده که بخشی از بازی را سانسور کند و از حجم خشونت آن در نسخه ژاپنی بکاهد.

یوبی‌سافت با انتشار بیانیه‌ای به رده‌بندی سنی بازی Assassin’s Creed Shadows در ژاپن واکنش نشان داد و نوشت:‌ «تفاوت‌هایی در محتوای بازی نسخه ژاپنی به‌منظور رعایت نکات قانون‌گذاران وجود دارد. گزینه قطع عضو از تنظیمات بازی به‌طور کامل حذف شده است. امکان قطع سر و دست و پای دشمنان در نسخه ژاپنی غیرفعال شده است. شیوه نمایش اندام‌های قطع‌شده نیز به طور کامل تغییر پیدا کرده است.»

سانسور Assassin’s Creed Shadows ژاپن

سانسور Assassin’s Creed Shadows در ژاپن

این شرکت فرانسوی در ادامه اعلام کرد که تعدادی از دیالوگ‌هایی که در نسخه انگلیسی به کار رفته هم در نسخه ژاپنی حذف می‌شوند. جزئیات این دیالوگ‌ها اعلام نشده است، اما به نظر مربوط به خشونت بوده‌اند. در صورتی که مایل به خرید بازی اساسینز کرید شادوز هستید، باید دقت کنید که نسخه ژاپنی سانسور شده است و باید نسخه مربوط به ریجن‌های دیگر را بخرید. این اتفاق چندین بار برای بازی‌های دیگر هم رخ داده و اساسینز کرید، اولین بازی‌ای نیست که تن به قوانین سفت و سخت ژاپن می‌دهد.

مسئله قطع عضو در بازی‌های ویدیویی بارها در ژاپن جنجال‌برانگیز شده است. کمیته رده‌بندی سنی بازی این کشور، اجازه نمایش قطع عضو و خشونت بیش از حد را نمی‌دهد. مجوز انتشار بازی‌هایی همانند Dead Space Remake و Stellar Blade با سخت‌گیری زیادی اهدا شد. برای نمونه Stellar Blade رده‌ سنی D یا مخصوص افراد بالای هفده سال را دریافت کرد، اما بازی باید هنوز با اجازه والدین خریده شود. Dead Space Remake نیز مورد بررسی این کمیته قرار نگرفت و مجوز انتشار آن صادر نشد.

دمو بازی استلار بلید نیز بسیار خشن بود و امکان قطع عضو وجود داشت و در نهایت سازنده مجبور به تغییر بازی شد. نظر شما چیست؟ آیا از خشونت بیش از حد Assassin’s Creed Shadows غافلگیر شدید؟

منبع: VGC

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.