اعتصاب بازیگران ویدیوگیم هوش مصنوعی
یحیی رحیمی

بازیگران ویدیوگیم در اعتراض به هوش مصنوعی دست به اعتصاب زدند

یحیی رحیمی 5 مرداد 1403 بدون دیدگاه
450 بازدید

اتحادیه بازیگران و نویسندگان ویدیوگیم بار دیگر دست به اعتصاب زدند. این اتحادیه این بار به دلیل نبود قوانین حفاظتی در مورد هوش مصنوعی اعتصاب کرده‌اند و از امروز، دست از کار کشیده‌اند. بسیاری از نویسندگان و صداپیشه‌ها در طی دو سال اخیر نسبت به استفاده‌ی غیرقانونی از هوش مصنوعی و صدا و تصویر آنها اظهار نگرانی کرده‌اند و معتقدند که باید قوانین مشخصی در این زمینه تصویب شود.

اعتصاب اتحادیه بازیگران و نویسندگان ویدیوگیم موسوم به SAG-AFTRA حدود ده شرکت بازی‌سازی را در برمی‌گیرد. کارمندان اکتیویژن، بلایندلایت، دیزنی، الکترونیک آرتز، فورموسا اینتراکتیو، اینسامنیاک گیمز، لیاما پروداکشنز، تیک تو پروداکشنز، ویس‌ورکس پروداکشنز و در نهایت WB Games تا زمان نامشخصی دست از کار کشیده‌اند. این اعتصاب بدون شک روی توسعه‌ی بازی‌های جدید تأثیر منفی خواهد گذاشت و ممکن است تعدادی از بازی‌ها را به تأخیر بیندازد.

اتحادیه یک سری شروط برای بازگشت به کار اعلام کرده است. شرکت‌های بازی‌سازی باید یکی از قراردادهای ویژه در مورد کنترل هوش مصنوعی را امضا کنند. این اتحادیه تا زمان حصول نتیجه و محدود شدن استفاده از هوش مصنوعی در ساخت یک بازی ویدیویی به اعتصاب ادامه خواهد داد. فران درشر، مدیر اتحادیه گفته است که صبر آنها لبریز شده است و شرکت‌های بازی‌سازی هر طور که می‌خواهند از هوش مصنوعی سو‌ءاستفاده می‌کنند. وی در ادامه افزود که اگر این شرکت‌ها آماده‌ی مذاکره شوند و درخواست آنها را جدی بگیرند، روند مذاکرات شروع خواهد شد.

اعتصاب بازیگران ویدیوگیم هوش مصنوعیآغاز اعتصاب بازیگران ویدیوگیم

جدال علیه هوش مصنوعی و استفاده‌ی غیرقانونی از آن در اکتبر 2022 آغاز شد. اتحادیه بازیگران و نویسندگان ویدیوگیم سال گذشته رأی به اعتصاب داد و از امروز 26 جولای، تهدید آنها عملی شده است. این اتحادیه در وب‌سایت خود نوشته است که وجود شخصیت‌های محبوب بازی‌کنان به کمک بازیگران و همکاری بین نویسندگان و کارگردان‌ها بسته است. آنها معتقدند که هیچ دو بازیگری مشابه هم نیستند و هوش مصنوعی می‌تواند تهدید بزرگی برای بازیگران و نویسندگان باشد.

شرکت‌های بازی‌سازی به استفاده از هوش مصنوعی برای ساخت محتوا و مدل‌های سه‌بعدی و انیمیشن رو آورده‌اند. اکتیویژن به تازگی یک اسکین مخصوص بازی Modern Warfare III را فروخته است که با هوش مصنوعی طراحی شده است. الکترونیک آرتز نیز به استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی علاقه نشان داده است. باید دید اعتصاب به کجا خواهد رسید و آیا آینده‌ی شغلی نویسندگان و بازیگران در عصر رشد سرسام‌آور هوش مصنوعی، تأمین خواهد شد یا خیر.

منبع: TheGamer

مطالب مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.