بازی Helldivers 2 استودیو Arrowhead
یحیی رحیمی

سازنده Helldivers 2: مستقل می‌مانیم؛ می‌خواهیم فرام‌سافتور بعدی شویم

یحیی رحیمی 3 خرداد 1403 بدون دیدگاه
221 بازدید

یوهان پیل‌استد، مدیرعامل استودیو Arrowhead از سمت خود کنار رفت تا در پست مدیر بخش تولید بتواند روی بازی Helldivers 2 و آثار جدید تأثیر بگذارد. وی در گفتگو با گیم‌اینداستری گفته است که آنها به دنبال ادغام با شرکت‌های بزرگ مانند سونی نیستند و می‌خواهند مستقل بمانند. آرزوی مدیر ارشد استودیو آروهد، تبدیل به فرام‌سافتور یا بلیزارد بعدی است و آنها اهداف بلندپروازانه‌ای در سر دارند.

مدیر ارشد تولید استودیو Arrowhead‌ در واکنش به شایعات ادغام با استودیوهای پلی‌استیشن گفت: «باید دید در آینده چه اتفاق خواهد افتاد، در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای ادغام و خریده شدن توسط شرکت دیگری نداریم. می‌خواهیم ببینیم چقدر می‌توانیم پیشرفت کنیم و جذب مدیرعامل جدید نیز به همین دلیل است تا بتوانیم پتانسیلی که داریم را در آینده بالفعل کنیم و بتوانیم به فرام‌سافتور و بلیزارد بعدی تبدیل شویم.»

شایعات زیادی در مورد خریدن استودیو آروهد توسط سونی پس از موفقیت بازی Helldivers 2 منتشر شد. بسیاری معتقدند که این استودیو بهتر است تحت هدایت سونی به کار ادامه دهد. هر چند مدیرعامل سابق و مدیر تولید جدید مدعی است که مستقل ماندن برای آنها سناریوی بهتری است. آنها می‌توانند فرهنگ کاری خود را حفظ کنند و همچنین نیازی به قبول پروژه‌ها و جواب پس دادن به مدیران ارشد سونی نخواهند داشت. برای نمونه شرکت سونی پس از تصاحب بانجی از میزان درآمد بازی Destiny 2 انتقاد کرد و فشار روانی علیه آنها را بیشتر کرد.

بازی Helldivers 2 استودیو Arrowheadرویای بزرگ استودیو سازنده Helldivers 2

شمس جرجانی، مدیرعامل جدید استودیو آروهد در مورد آینده و بازی‌های بعدی گفت: «هدف این استودیو، ساخت بازی‌های گروهی عالی است. می‌خواهیم Arrowhead را به یک استودیو پرچم‌دار تبدیل کنیم، جایی که علاقه‌مندان به ساخت چنین بازی‌هایی به خود بگویند که می‌خواهم اینجا کار کنم. وقتی جوان بودیم، واقعاً می‌خواستیم در بلیزارد مشغول به کار شویم و آنجا جزو بهترین شرکت‌ها برای کار در حوزه‌ی بازی بود. فکر می‌کنم آروهد هم چنین پتانسیلی دارد.»

وی در ادامه افزود: «منظورم این نیست که می‌خواهیم شرکتی با پانصد نفر کارمند شویم. می‌خواهیم رشد کنیم، اما رشدی با هدف مشخص. نمی‌خواهیم که به شرکتی عمومی تبدیل شویم (و وارد بازار بورس شویم)، به دنبال این الم‌شنگه‌ها نیستیم. تنها می‌خواهیم به اندازه‌ای رشد کنیم که بتوانیم بازی‌های شگفت‌انگیز بسازیم و به استودیویی خوبی برای کار در این حوزه تبدیل شویم.»

بازی Helldivers 2 یک موفقیت تمام‌عیار برای سونی و آروهد بود. بیش از 12 میلیون نسخه در دوازده هفته اولیه فروخته شده است و ده‌ها هزار نفر همچنان مشغول تجربه آن هستند. استودیو به توسعه‌ی محتوای بیشتر ادامه می‌دهد و به نظر کار روی بازی بعدی نیز شروع خواهد شد.

منبع: VGC

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.
Par30Game