Psnex
کالاف دیوتی پلی استیشن
یحیی رحیمی

سونی نگران انتشار نسخه باگ‌دار کالاف دیوتی برای پلی‌ استیشن است

یحیی رحیمی 18 اسفند 1401 بدون دیدگاه
760 بازدید

جدال سونی و مایکروسافت بر سر تکمیل اکتساب اکتیویژن بلیزارد ادامه دارد. سازمان رقابت و بازار بریتانیا که تحت نظر دولت انگلستان فعالیت می‌کند و مسئول بررسی بازار و قانون‌گذاری است، جوابیه شرکت سونی را منتشر کرده است. مایکروسافت پیشنهاد ثبت قرارداد در مورد کالاف دیوتی با سونی را داده است. اما مدیر پلی‌استیشن می‌گوید که نگران انتشار نسخه باگ‌دار و پر از اشکال Call of Duty برای کنسول پلی استیشن 5 است و مایکروسافت به این شکل می‌خواهد چهره‌ی سونی را خدشه‌دار کند.

سونی نگرانی خود در مورد ادغام مایکروسافت و اکتیویژن بلیزارد را به شکل تازه‌ای نشان داده است. طبق جوابیه سونی، مایکروسافت می‌تواند یک نسخه پر از باگ و ایراد و مشکل را برای پلی استیشن منتشر کند تا به چهره‌ی این کنسول و برند سونی ضربه بزند. سونی در این مورد نوشت:‌ «مایکروسافت می‌تواند کیفیت و عملکرد کالاف دیوتی روی پلی‌استیشن را در مقایسه با نسخه ایکس‌باکس کاهش دهد.» سونی چند مثال هم برای ایرادها و مشکلاتی که از آن‌ها نام برده، مطرح کرده است.

طبق گفته سونی، باگ و گلیچ ممکن پدیدار شوند. ویژگی‌های دسته PS5 و این کنسول در بازی جدید کالاف دیوتی استفاده نشوند و همچنین بخش چندنفره بازی در کنسول پلی‌استیشن را با مشکل مواجه کند و آن را در اولویت سرمایه‌گذاری قرار ندهد. استدلال‌هایی که موردانتقاد و تمسخر کاربران توییتر قرار گرفت. سونی در نهایت می‌گوید که مایکروسافت می‌خواهد با انتشار Call of Duty برای پلی استیشن به چهره و وجه آن‌ها ضربه بزند و کاری کند که بازی‌کنان در نهایت به‌سوی ایکس‌باکس بروند و از خرید کنسول پلی‌استیشن خودداری کنند.

کالاف دیوتی سونی پلی استیشن

تخریب چهره سونی با انتشار نسخه باگ‌دار کالاف دیوتی

مایکروسافت در پاسخ گفته است که آماده بستن قرارداد ده‌ساله با سونی است و تضمین می‌کند که کالاف دیوتی برای PS6 هم منتشر می‌شود و حتی سونی می‌تواند آن را به سرویس اشتراکی پلی‌استیشن پلاس هم اضافه کند. در سوی دیگر تخریب عامدانه Call of Duty برای کنسول پلی‌استیشن منطقی نیست. به عبارت دیگر مایکروسافت به خودش ضربه خواهد زد و از درآمدش خواهد کاست تا چهره‌ی سونی را خراب کند. مسئله‌ای که بیشتر به دنیای سیاست مربوط است تا دنیای کسب و کار.

جیم رایان به‌تازگی گفته است که او اهمیتی به قرارداد جدید کالاف دیوتی نمی‌دهد، او تنها می‌خواهد جلوی ادغام اکتیویژن و مایکروسافت را بگیرد. برای همین است که تمام تلاشش را انجام می‌دهد. استدلال سونی در پایان آن است که مایکروسافت از مهندسان خود برای پشتیبانی نسخه ایکس‌باکس استفاده می‌کند و به نسخه پلی‌استیشن اهمیت نمی‌دهند. رویکردی که در طی چند سال اخیر توسط سونی اتخاذ شده و این شرکت، بازی‌های بزرگ را در انحصار خود قرار داده است. برای نمونه محتوای انحصاری کالاف دیوتی برای پلی‌استیشن باعث شده تا نسخه ایکس‌باکس، ضعیف‌تر از نسخه پلی‌استیشن باشد.

منبع: GamesRadar

Par30Game

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.
Par30Game