نینتندو امروز آپدیت نسخه 10.0.0 کنسول Nintendo Switch را منتشر کرده است و شاهد تغییرات زیادی هستیم. از جمله آنها می توان به ذخیره بیشتر اخبار اشاره کرد و همچنین انتقال داده های نرم افزاری نیز از سیستم به کارت SD اضافه شده است و همچنین مشکلات انبوهی نیز حل شده اند.
بزرگ ترین تغییری که این آپدیت ایجاد می کند، اضافه شدن قابلیت جابه جایی کلیدها کنترلر کنسول است. می توانید عملکرد دکمه های دسته بازی را با توجه به نظر خود تغییر دهید و همچنین ترکیب های مختلف را نیز به عنوان حالت «مورد علاقه» در بخش تنظیمات ذخیره کنید. این تنها دسته بازی های Switch Pro و Joy-Cons نیستند که قابلیت تغییر را دارند و می توانید روی Switch Lite نیز جای دکمه ها و عملکرد آنها را تغییر دهید
از جمله تغییرات جدید، اضافه شدن بوکمارک و ذخیره خبرهاست که می توانید تا 300 خبر را ذخیره کنید و بعدا آنها را مطالعه کنید. انتقال اطلاعات از حافظه دستگاه به کارت SD هم از دیگر ویژگی های این آپدیت است البته فایل های ذخیره بازی را نمی توان انتقال داد.
در مورد قابلیت تغییر عملکرد دکمه ها نیز باید گفت که دسته آنالوگ و ترکیب دکمه ها تماما قابل تغییر هستند. در صورت تغییر می توانید آنها را در بخش Controllers and Sensors که در بخش تنظیمات کنسول قرار دارد ذخیره کنید. این ویژگی تنها برای سه دسته بازی گفته شده در دسترس است و دیگر دسته ها چنین قابلیتی را دریافت نکرده اند. به طور کل تغییر دکمه ها یک قابلیت بسیار کاربردی است و ممکن است فردی بخواهد جای دکمه A و B را تغییر دهد و حالا به راحتی می تواند این کار را انجام دهد.
تغییرات دیگری نیز در بخش Play Activity Settings ایجاد شده است و گزینه های جدیدی Display و Delete به آن اضافه شده است. در کل تجربه کاربری کنسول نیز به مراتب بهتر شده است.
منبع: GamingBolt

دیدگاه کاربران
تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه