مشکلات بازی Borderlands 4
یحیی رحیمی

مشکلات فنی بلای جان Borderlands 4 شد؛ انتقاد شدید گیمرها

یحیی رحیمی 22 شهریور 1404 بدون دیدگاه
2,248 بازدید

بازی Borderlands 4 روز گذشته برای کامپیوتر منتشر شد و علی‌رغم امتیازهای خوب منتقدان، بسیاری از گیمرها از وضعیت فنی آن رضایت ندارند. بازی از مشکل استاتر یا لگ شدید رنج می‌برد و حتی با کارت گرافیک‌های نسل جدید همانند RTX 5080 هم مشکل پابرج است. در حدی که مدیر استودیو گیرباکس با انتشار مطلبی، سعی کرده تا راهنمایی‌هایی برای رفع ایرادات فنی ارائه کند. راهنمایی‌هایی که البته راه به جایی نبرده‌اند.

آپدیت روز اول بوردرلندز 4 تاحدی از مشکلات بزرگ کاسته است، اما امتیازهای منفی همچنان پابرجا هستند. در عین حال تجربه و اجرای بازی روی کنسول استیم دک تقریبا غیرممکن است. بازی برای این کنسول بهینه‌سازی نشده است. مشکلات بازی‌های آنریل انجین 5 هم پابرجا است و استاتر باعث شده تا تجربه‌ی بازی خراب شود. در عین حال از قفل دنوو استفاده شده که به باور گیمرها به عملکرد فنی بازی ضربه‌ی بزرگ‌تری وارد کرده است.

امتیاز بازی در استیم ابتدا منفی بود که به مرور بهتر شده و در حال حاضر حدود 60 درصد از گیمرها از آن رضایت دارند. هر چند مشکلات فنی باید رفع شوند و بسیاری، وضعیت بازی را فاجعه تلقی کرده‌اند. حتی با کارت گرافیک پرچم‌دار هم سرعت فریم به 60 فریم در ثانیه نمی‌رسد و واضح است که نسخه کامپیوتر به‌طور خوب بهینه‌سازی نشده است. مشکلات روی کنسول کمتر گزارش شده است. جالب است بدانید که گیرباکس، تنها کد نسخه کامپیوتر را برای منتقدان ارسال کرده بود.

مشکلات بازی Borderlands 4

حواشی بازی Borderlands 4

تعداد بازیکنان Borderlands 4 به بیش از 200 هزار نفر رسیده است و گیمرها علی‌رغم انتقادات، همچنان مشغول تجربه آن هستند. بازی Borderlands 3 هم حین انتشار مشکلات فنی زیادی داشت و کاربران استیم نوشته‌اند که گیرباکس کی می‌خواهد از اشتباهاتش درس بگیرد. حواشی بازی به مشکلات فنی خلاصه نمی‌شود. دسته‌ای از گیمرها نوشته‌اند که شرکت Take-Two، ناشر بازی، نرم‌افزاری را در بازی گنجانده که از گیمر جاسوسی می‌کند.

در صورتی که مفاد توافق‌نامه مجوز کاربر را بخوانید، بندی وجود دارد که اجازه می‌دهد تا شرکت تیک‌تو، اطلاعات مختلفی از سیستم و بازی شما جمع‌آوری کند. گیمرها می‌گویند که این کار جاسوسی است و تیک‌تو یک نرم‌افزار مبتنی بر کرنل ساخته که می‌تواند اطلاعات بسیار حیاتی و مهمی را جمع‌آوری کند. گیرباکس اما این شایعات را تکذیب کرد و نوشت که این توافق‌نامه در تمامی بازی‌های تیک‌تو ارائه می‌شود و آنها به دنبال جاسوسی از کاربر نیستند. نظر شما چیست؟ آیا موفق به تجربه و اجرای بوردرلندز 4 شده‌اید؟

منبع:‌ Tech4Gamers

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.