میزان فروش بازی Manor Lords‌
یحیی رحیمی

میزان فروش بازی Manor Lords‌ از یک میلیون نسخه گذشت

یحیی رحیمی 9 اردیبهشت 1403 4 دیدگاه
1,113 بازدید

بازی شهرسازی قرون‌وسطایی Manor Lords روز گذشته به طور رسمی از طریق استیم و مایکروسافت استور منتشر شد. صدها هزار نفر در استیم خواهان تجربه بازی بودند و همین افراد، شروع فوق‌العاده‌ای برای بازی رقم زدند. میزان فروش Manor Lords در استیم طبق گفته ناشر از مرز یک میلیون نسخه گذشته و همچنین بیش از 170 هزار نفر به طور همزمان مشغول تجربه آن بوده‌اند.

شرکت Hooded Horse با انتشار توییت تازه‌ای به سازنده بازی مینور لوردز تبریک گفت. ناشر نوشته است که این بازی، رکورد تعداد بازی‌کنان آنلاین یک عنوان شهرسازی را در استیم شکسته است. به عبارت دیگر، هیچ‌کدام از بازی‌های ژانر شهرسازی و شبیه‌سازی جمعیت و حتی استراتژی 4X نتونسته‌اند هنگام انتشار، این میزان بازی‌کننده آنلاین جذب کنند. ناشر در پایان نوشت که به این اثر افتخار می‌کند و خوشحال است که می‌تواند به‌عنوان ناشر این اثر فعالیت کند.

بازی Manor Lords به‌صورت آزمایشی منتشر شده و درآمد کسب‌شده، خرج ادامه توسعه بازی خواهد شد. مشخص نیست این بازی چه زمانی از حالت ارلی اکسس خارج می‌شود، اما توسعه ادامه دارد و آپدیت‌های مهمی در راه هستند. نسخه ایکس‌باکس وان و سری نیز این بازی در دست توسعه است و در زمان نامشخص منتشر می‌شود. در حال حاضر تنها پی‌سی گیمرها می‌توانند از این بازی جذاب لذت ببرند.

میزان فروش بازی Manor Lords‌ استقبال فوق‌العاده از بازی Manor Lords

بازی مینو لوردز یک اثر متفاوت و کاملا مستقل است. تنها یک توسعه‌دهنده به مدت چندین سال مشغول ساخت بازی بوده است. توسعه‌دهنده سال گذشته توانست ناشری برای بازی پیدا کند و بخشی از هزینه‌ها را متقبل شود. آنها فرایند تبلیغاتی را آغاز کردند و همچنین تصمیم گرفتند تا بازی را برای سرویس گیم پس منتشر کنند. انتشار بازی از طریق گیم پس ضربه‌ای به فروش این اثر نزده است. فروش یک میلیون نسخه در یک روز، رکورد قابل توجهی است. بازی‌هایی مانند Alan Wake 2 نتوانسته‌اند چنین رکوردی از خود به جا بگذارند.

بازی استراتژیک جدید نشان داد که بازی‌سازهای مستقل، توان رقابت با استودیوهای بزرگ را دارند. بازی مانند Cities Skylines 2 برای نمونه با صدها نفر توسعه‌دهنده هنوز وضعیت پایداری ندارد. این در حالی است که Manor Lords تنها با یک توسعه‌دهنده توانسته از آن بازی بهتر از آب درآید. نکته قابل توجه، نبود باگ‌های آزاردهنده در این بازی است و اگرچه با نسخه آزمایشی روبه‌رو هستیم، اما وضعیت اثر کاملا پایدار است. البته محتوای زیادی وجود ندارد و بازی به مرور زمان تکمیل خواهد شد. نظر شما چیست؟ آیا موفق به تجربه این بازی شهرسازی قرون‌وسطایی شدید؟

منبع: GamingBolt

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 4 دیدگاه
  • Avatar

    آرش

    مهمان

    شاهکاره. نمیتونم بگم چقدر توی چند ساعتی که بازی کردم لذت بردم. جزییات و گیم پلی بازی هرچند هنوز خیلی ناقصه برای استراتژی باز ها خیلی جذاب و لذتبخشه. حتما امتحانش کنید

    پاسخ دهید
  • Avatar

    احسان

    مهمان

    بله بطور حتم به امتحان کردن آن روی PC علاقه مندم
    اما قبل از شهر سازی استراتژیک محسوب میشود ( علیرغم اینکه با دیگر استراتژیبک ها تفاوت دارد و البته تجربه جدید و متفاوت و دلچسبی خواهد بود) حتی تماشای این بازی هم جذابیت خودش را دارد.

    پاسخ دهید
  • Avatar

    سجاد

    مهمان

    بازی سختیه؟ من تاحالا همچین ژانری بازی نکردم شاید چون زبان انگلیسی هیچی سرم نمی شه

    پاسخ دهید
    • یحیی رحیمی

      یحیی رحیمی در پاسخ به سجاد

      نویسنده

      بازی سختی نیست. بازی‌های شهرسازی رو تجربه کرده باشید، قطعا کارتون راحت‌تر میشه. اینکه انگلیسی متوجه نمیشید، یکم کار رو سخت میکنه. ولی خب میتونید با امتحان و خطا یاد بگیرید.

Par30Game