خالق GTA استودیو Absurd Ventures
یحیی رحیمی

استودیو جدید خالق GTA از دو عنوان داستانی رونمایی کرد

یحیی رحیمی 9 آذر 1402 بدون دیدگاه
520 بازدید

استودیو Absurd Ventures که توسط دن هوزر، خالق GTA و هم‌بنیان‌گذار راک‌استار گیمز تأسیس شده است، دو عنوان جدید را معرفی کرد. دو مجموعه جدید که از آنها به‌عنوان «جهان داستانی» یاد شده است، قرار است به پادکست‌های داستانی، کمیک‌بوک و فیکشن‌های مختلف تبدیل شوند. این دو به عنوان به نام‌های American Caper و A Better Paradise هر کدام حس و حال جی تی ای را دارند و به نظر می‌رسد که اتفاقات مهمی در راه باشند.

در حال حاضر صحبتی از توسعه بازی بر اساس این دو عنوان نشده است. در واقع استودیو Absurd Ventures مسئول خلق جهان‌های داستانی است که از دل آنها می‌توان فیلم، سریال، کتاب، پادکست، کمیک‌بوک و احتمالاً بازی اقتباس کرد. گفتنی است آثاری بر اساس این دو جهان داستانی در سال 2024 منتشر شوند. قرار است داستان‌های بیشتری از این جهان‌ها در آینده با فرمت‌های جدید ساخته شوند. ممکن است شاهد ساخت بازی باشیم و صحبتی در مورد «پلتفرم‌ها» شده که نشان می‌دهد دن هوزر، برنامه‌های بیشتری دارد.

سم هوزر همچنان مدیرعامل راک‌استار گیمز است و در پیام چند هفته پیش، نوید انتشار تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر را داد. اتفاقی که احتمالاً چند روز دیگر رخ می‌دهد و سر و صدای زیادی به پا خواهد شد. در صورتی که منتظر بازی جدید از سوی استودیو دن هوزر هستید، بهتر است چند سالی منتظر بمانید. به‌خصوص که آنها تازه دو نویسنده مهم بازی GTA و Red Dead Redemption 2 را جذب کرده‌اند و گزارش‌ها به احتمال ساخت بازی توسط آنها اشاره می‌کنند.

خالق GTA استودیو Absurd Venturesعناوین جدید خالق GTA

دو پروژه بزرگ استودیو ابزورد ونچورز، جهان داستانی وسیعی هستند. جزئیات اعلام‌شده از این دو پروژه به شرح زیر است:

  1. American Caper: حول داستان دو خانواده آمریکایی نرمال و کاملاً آسیب‌دیده در جهانی پر از کسب و کارهای فاسد، سیاست‌مدارهای بی‌لیاقت و گروه‌های تبه‌کار است. آمریکن کیپر قرار است یک رمان تصویری یا همان کمیک‌بوک باشد که توسط سیمون بیسلی طراحی می‌شود. سیمون بیسلی، طراح کمیک‌بوک بریتانیایی، آثار مهمی از جمله ABC Warriors از خود به جا گذاشته است. این هنرمند 61 ساله با همکاری راک‌استار گیمز به دنیای کمیک‌بوک باز خواهد گشت.
  2. A Better Paradise – یک اثر مهیج اگزیستانسیال تعلیقی که در آینده‌ای نزدیک جریان دارد. این جهان داستانی توسط یک پادکست دوازده قسمتی بروز داده می‌شود که تولید آن آغاز شده است. استودیو خالق GTA برای تولید پادکست همکاری نزدیکی با شرکت QCODE Media برقرار کرده است. این شرکت پادکست‌های داستانی مهیج با صدا بازیگران حرفه‌ای می‌سازد.

استودیو Absurd Ventures در حال تولید پروژه‌های مختلفی از جمله انیمیشن، ویدیوگیم، کمیک‌بوک، پادکست و… است. قرار است اطلاعات بیشتر از این دو جهان داستانی در ماه‌های آینده اعلام شود. نظر شما در مورد آثار جدید چیست؟ آیا دن هوزر به رقیب راک‌استار گیمز تبدیل می‌شود؟

منبع: Gematsu

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.
igame